Tarrangemanget2006

Nu blir vi ännu vassare!

Det är något exceptionellt kreativt, frigörande och energigivande med golf. Få sporter engagerar så många internationellt betydelsefulla människor som denna. Om det är den friska luften, den vackra utövningsarenan, den fysiska aktiviteten, den individuella utmaningen eller kanske en kombination av dem alla, som gör att så många viktiga möten sker mellan tee och fairway, är svårt att säga. Men det är ingen slump att golfbanan kallas ‘‘det andra styrelserummet’’.

Världens ledande affärsmän vet att framgångsrika marknadsmöten stavas golf. Christos Masters samlar för tredje året i rad utvalda delar av Sveriges viktigaste affärsmän, mediapåverkare och celebriteter för ännu en fantastisk upplevelse i golfens tecken. Vi kommer alltid att presentera de skarpaste spelarprofilerna, de hetaste kändisarna, de fräschaste priserna och de skönaste banorna.

Christos Masters är ett evenemang i ständig utveckling. Vår filosofi är att förnya, förändra och förbättra. Här är några exempel på utveckling av tävlingen:

  • Christos Masters 2006 kommer att erbjuda ett hole-in-onepris på 1.000.000_SEK!
  • Vi sänker hcp-gränsen för de tävlande. För att delta i Christos Masters 2006 måste alla tävlande ha under 30 i hcp.
  • Hitta de nya kändisarna som har börjat spela golf.
  • Wildcard till professionella golfare
  • Presentera nya golfbanor för tävlingen

EN MILJON SEK!

Christos Master är ingen vanlig företagsgolf. Fråga någon av våra deltagare och de kommer att tala om för dig att detta är en tävlig i en klass för sig. För att befästa vår position tar vi nu ett gigantiskt kliv framåt. I år tänker vi sticka ut hakan och erbjuda något som, oss veterligen, ingen annan golftävling i Sverige någonsin har kunnat utlova.

Christos Masters 2006 utfäster ett hole-in-one pris på 1.000.000_SEK.

STIPENDIUM

För att uppmuntra unga svenska golftalanger har Christos Masters instiftat ett stipendium på 31.000 SEK som kommer att tilldelas en skicklig juniorspelare på Telia Touren. Dagens juniorer är morgondagens prospelare och Christos Masters vill med detta stipendium underlätta för en framstående ung utövare av sporten att bibehålla spelarglädjen och inspirationen.