ndivider ndivider1

Stort tack...

till alla er som gjorde årets tävling till den absolut trevligaste hittills! Många glada mail och hälsningar har kommit och vi tackar för uppskattningen.

Inledningen, dvs byggnation och förberedelser dagen före blev återigen en nagelbitare då det åskade och kom inte mindre än 30 mm regn på bara några timmar. Morgonen grydde och med den kom äntligen solen och vi fick årets vackraste höstdag. Välbyggda greener gjorde att allt vatten rann undan och så även puttarna under dagen. Tack alla sponsorer, ni som arbetar på Vidbynäs och mina medarbetare som tappert stretade på i regnet och såg till att tävlingen blev så lyckad.

Gåvoborden dignade under jackor, skor, skjortor och gitarrspel. Praktiska redskap som Pathfinder och kepsar gjorde nytta under dagen och mycket annat som våra spelare fick med sig som present. Roliga presentationer i sponsorernas tält och här får vi ge en eloge till 10:an med Luthmans rockband som gav en rekordlång konsert, inte mindre än 7,5 timmar!

Startfältet var i år extremt kändistätt, en tidning skrev att inte någonsin har så många kändisar befunnit sig på Vidbynäs samtidigt. Filmteamen från Viasat Sport hade fullt upp med att täcka alla och vi ser verkligen fram emot sändningen av programmet! Vi har hittills fått läsa om evenemanget på många av de hemsidor som ligger uppe.

Återigen står vi inför utmaningen; hur gör vi nästa års tävling ännu bättre? Nåväl, vi har ett par månader på oss att fundera och förhoppningsvis skall vi kunna kunna överraska och glädja er till den 5:e upplagan 2008.

På återseende och ha en skön höst,

önskar Christos!