Det är något exceptionellt kreativt, frigörande och energigivande med golf.

Christos Masters är en tävling i ständig utveckling. Gillade du förra årets event? Fantastiskt! Nu blir vi ännu vassare! Vår filosofi är att förnya, föryngra, förändra och förbättra.

Eller vad sägs om att Christos Masters 2006 kommer att erbjuda ett hole-in-onepris på otroliga 1 000 000 SEK?

Få sporter engagerar så många internationellt betydelsefulla människor som denna. Om det är den friska luften, den vackra utövningsarenan, den fysiska aktiviteten, den individuella utmaningen eller kanske en kombination av dem alla, som gör att så många viktiga möten sker mellan tee och fairway, är svårt att säga. Men det är ingen slump att golfbanan kallas ‘det andra styrelserummet’.

Världens ledande affärsmän vet att framgångsrika marknadsmöten stavas golf. Christos Masters samlar för tredje året i rad utvalda delar av Sveriges viktigaste affärsmän, mediepåverkare och celebriteter för ännu en fantastisk upplevelse i golfens tecken. Vi kommer alltid att presentera de skarpaste spelarprofilerna, de hetaste kändisarna, de fräschaste priserna och de skönaste banorna.

Bunkra upp med visitkort, knyt nya kontakter, återuppta gamla, träffa dina vänner och upptäck nya förmågor. Här har du en möjlighet att förena företagets nytta med ditt egna personliga nöje. Om inte annat så är det ett ypperligt tillfälle att få imponera med den nya svingen eller slå dina konkurrenter i poängbogey…

Må väl!
Christos Neo


In golf there

are lots of...
greens, holes, clubs, flags, bunkers, balls, birdies, caddies...

...and there is a few...
pro´s, eagles, albatrosses, hole-in-ones...

...but there is just one hot competition:

CHRISTOS MASTERS

TACK FÖR EN LYSANDE TÄVLING 2005

Årets upplaga av Christos Masters blev en dag fylld av upplevelser tack vare våra partners och spelarna som var mycket nöjda. Solen strålade över Ullna Golf Club och det kändistäta startfältet spelade mycket och bra golf! Efter detta följde en fantastisk festkväll på ett fullsatt Sturecompagniet med hög stämning till långt fram på morgonen. Efterspelet i pressen väckte genklang och uppmärksamhet samt många är de mail och glada hälsningar som kommit in under hösten.

Tack!
Christos Neo