Christos Masters är ett makalöst evenemang, utan dess like i Svensk golfvärld.

Med exklusiva, eftertraktade och personliga presenter till alla deltagare, VIP-tält med mat och dryck, pristävlingar med unika priser på alla hål, för att inte nämna det fantastiska hole-in-one priset. Personlig caddie till alla tävlande. Dagen avslutas med galamiddag och fest på Café Opera med framträdande av Lena Philipsson.

Missa inte tävlingen där landets främsta celebriteter och företagare samlas för att uppleva fantastisk golf, förstklassig underhållning och en enastående fest. På spel står förutom ära och berömmelse, golfsveriges attraktivaste prisbord.

Må väl!
Christos Neo

...FÖR EN LYSANDE TÄVLING 2005

Årets upplaga av Christos Masters blev en dag fylld av upplevelser tack vare våra partners och spelarna som var mycket nöjda. Solen strålade över Vidbynäs Golf Club och det kändistäta startfältet spelade mycket och bra golf! Efter detta följde en fantastisk festkväll på ett fullsatt Sturecompagniet med hög stämning till långt fram på morgonen. Efterspelet i pressen väckte genklang och uppmärksamhet samt många är de mail och glada hälsningar som kommit in under hösten.

Tack!
Christos Neo