Om du tyckte att greenerna var snabba förra året så kommer ChristosMasters att erbjuda Dig och dina spelare de snabbaste greenerna Ni någonsin spelat på. Stimpen på greenerna kommer att vara på samma nivå som på PGA touren.

Strax utanför Nykvarn, en dryg halvtimme med bil från centrala Stockholm ligger Vidbynäs Golf Club. En golfklubb som skiljer sig från många andra. Vidbynäs har en ambition att vara mycket mer än bara en golfklubb. De värnar om helhetsupplevelsen. Det finns självklart två 18-hålsbanor och en mycket fin korthålsbana med 9 hål. ChristosMasters spelas på mästerskapsbanan med spektakulära utmanande hål och otroligt snabba greener. Tack vare kunnig banpersonal, bästa tänkbara dränering och grästyp är konditionen på anläggningen mycket bra. Men minst lika viktigt är att de ger en förstklassig service, från shop till relax och restaurang.

Banarkitekten är ingen mindre än Brian Curly, erkänd över hela världen för sina skapelser. Han ligger bl a bakom flera av de banor som ingår i den gigantiska anläggningen Mission Hills i Kina.

Restaurangen The Osprey är vida känd för sin utsökta mat där man tänkt till för att både gommen och kroppen skall kunna njuta. Det finns speciella menyer som man tagit fram i samarbete med AXA, de innehåller långsamma kolhydrater så att man kan förbereda sig för en lång dag på banan. Restaurangen består av tre delar; matsalen, loungen med öppen brasa och den stora verandan med perfekt utsikt över avslutningshålen.