Upplev ett stjärnspäckat och kompromisslöst golfevenemang som vi vågar påstå är det mest ambitiösa och lyxiga Du och Dina kunder någonsin skådat!

I augusti 2008 går ChristosMasters av stapeln för 5:e året i rad! En golftävling som kännetecknas av kvalitet och perfektion, i detaljer såväl som i den totala golfupplevelsen och är så fantastiskt mycket mer än det man vanligtvis möter som sponsor eller inbjuden spelare. Både våra gäster och sponsorer har genom åren sett och erfarit att kontakterna som knyts ofta varar länge och kan bli mycket givande. Sedan 2007 är tävlingen också tv-sänd!

För våra deltagande företag innebär det möten och kontakter med andra starka och intressanta varumärken och möjligheten att skapa nya affärsrelationer under förberedelsetiden och sponsorarrangemangen. Ett nytt och spännande partnerevent är Arctic Midnight Golf!

Spelarna består av Dina inbjudna gäster blandat med kända ansikten från branscher som TV, musik, underhållning, sport, storföretag och golf. En spännande blandning där varje 4-boll innehåller minst en känd profil. Stämningen på banan är lättsam, varm och man roar sig kungligt tillsammans. Tävlingsfaktorn är betydelsefull då prisbordet är intressant även för de mest kräsnaŠ