Broil King

Onward Manufacturing Company (OMC), är ett kanadensiskt, familjeägt företag som de senaste 25 åren ägnat sig åt högkvalitativa gasolgrillar tillverkade i Nordamerika.

Broil King® gasolgrillar är designade med ett legendariskt matlagningssystem i hjärtat av varje grill. Vi förser grillen med patenterade brännare med jämn värmefördelning, rostfria stålvågor Flav-R-Wave™ som gör att fett och köttsafter förångas och ger maten den där oemotståndliga grillsmaken. Gjutjärnsgaller med två olika sidor som behåller värmen och ger grillränder, stora grillugnar för suverän konvektionsgrillning med jämn värmedistribution och steglös värmekontroll.

Med det legendariska matlagningssystemet i Broil King® ges möjlighet att laga nästan vad som helst på grillen och på vilket sätt man vill. Grilla biffar med perfekta grillränder, göra grillspett, helgrilla kycklingar och stekar eller använda grillen som en ugn med indirekt värme för att grilla fisk eller baka och göra pizza.

Broil King® grillar är helt enkelt tillverkade för att prestera och ge oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Året runt!


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7