Sponsors 2013

Mocco
Mocco är Sveriges mest exklusiva cafékedja, med tre magnifika enheter i Stockholm. Vi kombinerar skandinavisk bryggteknik med italiensk passion och amerikansk känsla för företagande. Read More »
Easygreen
Easygreen är ett företag i golfbranschen. Vi erbjuder särskilt utvalda produkter och varumärken inom golfutrustning och golftillbehör för den kvalitetsmedvetne golfaren. Read More »

Cloetta
Cloetta Varumärket Cloetta har ett stort värde och en stark ställning på den svenska konfektyrmarknaden och förmedlar företagets tradition samt är en garant för hög produktkvalitet. Read More »
Kungsängen GC
Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerklass. Read More »

Siemens
Siemens
För en fulländad kaffeupplevelse krävs en kaffemaskin som tar hänsyn till allt det som inverkar på kaffesmaken. Siemens EQ.7 har utvecklats för att göra just detta. Det som tidigare bara baristor kunde gör nu EQ.7 med ett enda knapptryck.
Read More »
Fontana
Fontana
Fontana har ett stort och variationsrikt utbud av medelhavsmat i Sverige: Kalamataoliver, Fetaost, Halloumi, extra jungfruolivolja, tapenader, pesto, soltorkade tomater, pepperoni och mycket mycket mer.
Read More »

Volkswagen
Du som redan känner till Volkswagen är väl medveten om den kvalitet som kännetecknar våra bilar, vilket också bidrar till en lägre servicekostnad och ett högt andrahandsvärde. Alla våra bilar är välutrustade redan i grundutförande. Read More »
Max Hamburgerrestauranger
Max är Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja! Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Read More »

Prime Wine
Prime Wine
PrimeWine är en av de största vinimportörerna i Sverige och det största företaget inom PrimeWine Group.
Sedan starten 2002 har vi jobbat med att sätta samman en portfölj av världsledande vinmakare och vinvärldens nya stjärnor.

Read More »

Carpe Diem Beds
Carpe Diem beds of Sweden grundades 1995 och är en svensk tillverkare av premiumsängar med säte i Lysekil. Sängarna är byggda enligt svensk hantverkstradition av företrädesvis svenskt material.
Read More »

Golf Gamebook
Golf GameBook is a free mobile app & web Clubhouse that gives you the tools you need to enjoy and improve your game both on & off the course. It is developed by Finnish PGA professionals Kalle Väinölä, Mikko Manerus & their team. Read More »
OLW
OLW Sverige AB är marknadsledare på den svenska snacksmarknaden och tillverkar, säljer och marknadsför vi snacksprodukter inom segment som nötter, chips, ostsnacks, popcorn och dipmixer. Read More »

Nike Golf
Med huvdkontor i Beaverton, Oregon, USA, designar och marknadsför Nike Golf, utrustning, kläder, bollar, skor och assessoarer och finns över hela världen. Read More »
AdCityMedia
AdCityMedia AB firade 10 år i november 2010 och är idag ett av de 4 största utomhusmediabolagen i Sverige med fokus på Storformat (Vepor) och sin utomhus tv kanal OOHtv(out of home tv). Read More »

Fuller's
Fuller’s är ett av Englands äldsta bryggerier, grundat redan år 1654. Det är än idag Londons enda traditionella, familjeägda bryggeri. Här bryggs ale, exempelvis London Pride. Read More »
Arkitekthus
Arkitekthus
Med världsledande arkitektur som främsta verktyg producerar vi Skandinaviens finaste typhus. Vi och våra arkitekter delar övertygelsen att god arkitektur faktiskt kan bidra till en bättre vardag för oss människor.
Read More »

J.Design
J.design är en designbyrå som jobbar inom de olika disciplinerna Grafisk Design, Varumärkesstrategi, Produktdesign, Inredningskoncept och marknadsföring. Read More »
Nuport
Nuport är ett verksamhets- och IT-konsultbolag som erbjuder tjänster inom förändrings- och affärssystemsprojekt, där vi alltid siktar mot att överträffa kundernas förväntningar. Read More »

Sign & Image
Sign & Image AB har fått företag att synas sedan 90-talet. För oss är inget jobb för stort eller för litet när det gäller att producera och montera exponeringslösningar. Read More »
Café Opera
När Café Opera öppnade 1980 i brasserieform med nattklubb och kasino, blev det genast landets mest omtalade nöjesställe och träffpunkt för alla åldrar – och har så förblivit. Read More »

Dex Produktion
Dex Produktion Dex Produktion förverkligar kreativa idéer till produkter inom marknadsföring och reklam. Vi arbetar i stort till smått, från mindre produktexponeringar till hela inredningsuppdrag och kompletta mässproduktioner. (Read More »
Thai Airways
Thai Airways grundades 1960, första flyget till Skandinavien avgick till Köpenhamn 1984. Numera flyger Thai Airways International dagligen från Stockholm och Köpenhamn samt från Oslo till Asiens hjärta Bangkok. Read More »

Degauss lab
Degauss labs
The ‘love at first site’ Degauss Labs Dual Drivers are our most natural, realistic sounding earphones, ever.
Now you can take true stunning sound with you, wherever you go. Lows, mids, and highs are distinct and defined for accurate reproduction of all the details of your music.
Read More »
Bosch
Bosch På Bosch är vi stolta över att vara marknadsledande inom området köksapparater, ett resultat av över 125-års tekniskt forskning, utveckling och prisbelönt design. Read More »

StuckBema
StuckBema
StuckBema står för kvalitet, kompetens och yrkesstolthet. Att säkra att slutresultatet blir som avtalat är vårt främsta mål. Våra medarbetare är alla mycket erfarna inom sina områden. Inpräglat i dem är viljan att göra ett bra jobb.
Read More »
Digital Inn
Digital inn är Sveriges största Apple Premium Reseller och Nordens starkaste B2B Partner. Vi hjälper både dig som privatperson och företagskund. Read More »

SIA Glass
SIA Glass
SIA Glass har en företagsfilosofi som du inte hittar hos någon annan glasstillverkare i Sverige. Här framställs enbart glass av svensk färsk grädde och äkta råvaror.
Read More »
Broil King
Broil King® grillar är helt enkelt tillverkade för att prestera och ge oöverträffad mångsidighet i matlagningen utomhus. Året runt!. Read More »

No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7