The Course

Till Christos Masters väljer vi alltid de mest spännande golfbanorna i Stockholmsområdet. Det får gärna vara nya eller gamla banor men det som kännertecknar dem alla är att de skall vara roliga, spännande och utmanande. Kungsängen GC, Kingscourse är vår val för 2013.

Ett annat självklart krav är att banan skall ha goda förutsättningar för att bygga och förverkliga ett optimalt evenemang. God logistik och duktiga banarbetare är en oerhört viktig faktor. När tävlingen skall spelas vill vi ha extremt välskötta greener och stimpen nedklippt på tournivå för att spelarna skall få en tuff nöt att knäcka.

Våra samarbeten med de olika banorna under åren har varit mycket lyckosamma och vi har haft turen att möta väldigt duktiga personer som ställt upp till 110% för Christos Masters. Samarbeten har utvecklats där många nya kontakter har skapats och golfklubben har ordnat specialerbjudanden till våra sponsorer och vi har bland annat kunnat skänka bort VIP-kort med fri greenfee etc.

ChristosMasters har efter mycket omsorg och övervägande beslutat att lägga tävlingen för andra året i rad på Kungsängen GC & Kings banan. Där bla. Scandinavian Masters spelats 4 gånger, med deltagare i världsklass såsom… Jesper Parnevik, Lee Westwood, Graeme McDowell, Adam Scott, Justine Rose, Colin Montgomery, Ian Poulter, Jose Maria Olazabal och Retief Goosen.


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7