Bonaqua

Om Bonaqua®
Bonaqua® är ett svenskt källvatten som finns både som stilla och lätt kolsyrat. Vattnet tappas vid källan i Hanveden, Södermanland. Bonaqua har idag sex kolsyrade varianter; naturell, citron/lime, hallon/björnbär, päron, blodapelsin och jordgubb/rabarber. Det stilla sortimentet består idag av smakerna naturell och skogsbär. Bonaqua kolsyrad finns också på burk i smakerna naturell, citron/lime och blodapelsin. Målgruppen för Bonaqua är män och kvinnor som bryr sig om sin kropp och som dricker mycket vatten, men som söker en större smakupplevelse än vad vanligt vatten kan erbjuda.

Från och med 2010 lanserar Bonaqua PlantBottle™ som är ett första steg mot framtidens flaska. Flaskan består av 50% återvunnen plast och 15% plast från växtmaterial. Båda dessa delar hjälper till att reducera flaskans koldioxidutsläpp. Flaskan är 100% återvinningsbar, som vanligt. Bonaqua PlantBottle™ har uppmärksammats väl av media och i november 2010 tilldelades PlantBottle™ Återvinningsindustriernas Inspirationspris 2010. För mer information om PlantBottle™ besök www.cocacola.se

Om engagemanget i Christos Masters
Vi ser Christos Masters som en viktig plattform för att stärka vårt varumärke Bonaqua och göra alla tävlande uppmärksammade på vår produktportfölj och även vår nya flaska PlantBottle™ som delvis består av växtbaserat material. Vi ser också fram emot att nätverka med övriga sponsorer och tävlande på plats och hoppas kunna fresta med årets produktnyheter under bästa möjliga golfväder!


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7