Carpe Diem

Carpe Diem Beds of Sweden grundades 1995 och är en svensk tillverkare av premiumsängar med säte i Lysekil. Sängarna är byggda enligt svensk hantverkstradition av företrädesvis svenskt material och är gjorda för maximal tryckavlastning i kombination med tidlös design och en medveten miljöstrategi. Det har gjort Carpe Diem till en av de ledande sängtillverkarna inom premiumsegmentet.

Samtliga Carpe Diems sängar är miljömärkta med Svanen. Det innebär att de uppfyller de krav som Svanen har angående miljöpåverkan under sängens hela livscykel. Carpe Diem agerar med hänsyn till miljön hela vägen från skogen till sovrummet. Även när sängen är förbrukad ska miljöpåverkan vara så liten som möjligt.

Sömnen är direkt avgörande för hur du mår under din vakna tid. En god natts sömn ger kroppen återhämtning och alla stadier i sömncykeln krävs för att du ska vakna pigg och utvilad. Varje komponent i våra sängar är tillverkad av material med högsta kvalitet. Allt är noga utvalt för att passa våra sängar och ge dig goda dagar.

Våra hantverkare signerar sin färdigställda säng och vi lämnar 15 års garanti mot fjäder- och rambrott. Men din sköna Carpe Diem-säng kommer med stor sannolikhet att skänka njutning åt ditt liv betydligt längre tid än så. Om du en gång har sovit i en Carpe Diem-säng nöjer du dig inte med något annat.

Carpe Diem Beds finns via återförsäljare runt om i hela världen.

Mer information på www.carpediembeds.com


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7