Max

Max Hamburgerrestauranger AB
Max är Sveriges äldsta och mest omtyckta hamburgerkedja! Vi startade redan 1968. Först fem år senare gjorde vår kollega från USA entré. Ambitionen är den samma som för 40 år sedan – med de bästa råvarorna ska vi servera de godaste hamburgarna.

Delifresh
Max var den första hamburger- restaurangen som erbjöd nyckel- hålsmärkta måltider med lite fett men mycket smak. I Delifresh ingår kyckling- och hamburgare, GI-burgare, sallader, bönsallad, minimorötter och äppelklyftor.
Miljöarbete
Vi på Max har under flera år arbetat intensivt med att minska vår klimatpåverkan. Vi har helt enkelt insett att vi är en del av problemet, men att vi också vill vara en del av lösningen! Vi klimatmärker vår mat och klimatkompenserar genom att plantera träd i Afrika. From med 2010 har vi även börjat bygga Miljöklassade restauranger vid alla nyetableringar.
Internationell expansion
Världen har fått upp ögonen för Maxkonceptet. Företag och entreprenörer från jordens alla hörn förhör sig om möjligheterna att få starta restauranger tillsammans med Max – och Oslo, Norge står först i tur under våren 2011.


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7