Royal Caribbean

Kryssning är en semester form som passar alla oavsett ålder och intressen!

Royal Caribbean erbjuder en kombination av både sol och bad, storstads och upplevelsesemester. Du bor på ett flytande hotell, packar bara upp resväskan en gång och vaknar upp på nya spännande destinationer varje dag. På vilken annan resa kan du både se fotboll på Camp Nou, känna historiens vingslag från Colosseum och promenera längs Croisetten i Cannes utan att spendera merparten av tiden i en trång flygstol?

Med avresor varje vecka året runt kan du välja mellan 300 destinationer världen över. Utforska paradisöar i Karibien, imponerande landskap i Alaska, Asien och Sydamerikas rika kulturliv eller ta del av Medelhavets magnifika arkitektur och historia blandat med salta bad.

Royal Caribbean erbjuder 22 olika fartyg som är fullspäckade med underhållning och aktiviteter med allt ifrån stora Broadway-inspirerande musikaler till klätterväggar och surfbassänger. Fartygen har också ett stort urval av restauranger, välj mellan allt ifrån exklusiva restauranger till mindre mysiga restauranger och cafér. För de som vill slappna av och ta det lugnt erbjuds flera poolområden och ett stort SPA-område med allt som hör till. Vi erbjuder också ett fullspäckat aktivitetsschema för barn med barnklubbar i 7 olika åldersgrupper. Hos Royal Caribbean finns något för alla, välkommen ombord!

Läs mer om Royal Caribbean och våra systerrederier, Celebrity Cruises och
Azamara Club Cruises på www.rccl.se


No 1 No 2 No 3 No 4 No 5 No 6 No 7